Marketing, SEO

SEO, (Search Engine Optimization) kan moeilijk zijn om te begrijpen, maar WordPress maakt het eenvoudig.
Door een plugin of widget aan uw site toe te voegen voor SEO, hoeft u alleen maar te beslissen aan welke zoekwoorden u uw site wilt laten doorzoeken en deze aan de sitemap toe te voegen.
Natuurlijk kunnen wij de SEO voor u verzorgen of u erin begeleiden dit zo effectief mogelijk te doen.

zoekmachineoptimalisatie

Alle zoek machines, zoals Google, hebben regels om de websites op te kunnen nemen in hun zoek resultaten. Met onze kennis van zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) maken we je website goed vindbaar.
Voor een goede web marketing zijn de volgende opties mogelijk:

  • Social media: Facebook, Instagram, Tripadviser
  • Google Analytics
  • Google Tag manager

Ook verzorgen wij het opzetten van Google Adwords campagnes.
Wij kunnen de Adwords campagne voor je opzetten en opvolgend de campagne constant voor je bijhouden en optimaliseren om het maximale uit je advertentie budget te halen.

Google AdWords biedt hele goede mogelijkheden om meer omzet te genereren of nieuwe klanten te werven. De winst op je investering in klikkosten kan met behulp van Google Analytics goed worden gemeten. Wij kunnen je helpen met het opzetten en beheren van nieuwe Adwords accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts. Je hebt er dan geen omkijken meer naar, maar blijft uiteraard op de hoogte door regelmatig contact en heldere rapportages.

Extra functionaliteit mogelijk met een plugin.

Mocht uw bedrijf een andere functionaliteit willen in de website is dat mogelijk met behulp van een plugin.
Men kan bijvoorbeeld denken aan een op maat gemaakte zoek functie van producten in de website of specifieke vragen formulieren.
Wij zijn dé experts om voor u de juiste plugin te ontwikkelen.
Enkele op maat gemaakte geintergreerde plugins zijn te vinden bij de volgende websites:

ericsteenbergen.nl
amr-insights.eu

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van op maat gemaakte teopassingen voor uw bedrijf, neem dan contact op.

Makkelijk te gebruiken

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat het zo eenvoudig te gebruiken is. U hoeft geen computerprogrammeur of taalgoeroe te zijn om uw site te beheren. Alles is gebaseerd op WYSIWIG, waardoor tekst en afbeeldingen gemakkelijk toe te voegen of te veranderen zijn.

Mobiel vriendelijk

De website word altijd responsive uitgevoerd – wat betekent dat de website/webshop toegankelijk is vanaf elke computer (PC en Mac) en vanaf alle mobiele telefoons of tablets. Het aantal gebruikers dat tegenwoordig websites vanaf hun mobiel en tablets bekijkt, neemt toe, dus het hebben van een mobielvriendelijke site is essentieel.

Klantgericht

WordPress is extreem flexibel. Er zijn veel mogelijkheden zoals keuze uit lettertypes, tekst-stijlen of citaat stijlen. Daarom zijn er zeer veel verschillende wordpress websites en webshops qua layout mogelijk. Ook het toevoegen van plug-ins kan elke site compleet anders maken.

Eenvoudige SEO

SEO kan moeilijk zijn om te begrijpen, maar WordPress maakt het eenvoudig. Door een plugin of widget aan uw site toe te voegen voor SEO, hoeft u alleen maar te beslissen aan welke zoekwoorden u uw site wilt laten doorzoeken en deze aan de sitemap toe te voegen.

Blog

Bloggen kan een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie zijn, afhankelijk van in welke branche uw bedrijf zich bevindt. Bloggen verhoogt uw positie in de zoekmachine en verhoogt de klanten binding, omdat mensen meer dan één keer naar uw site zullen gaan voor blog updates.

Zoekmachine vriendelijk

Google is dol op WordPress. De set-up is gemakkelijk voor de robots van Google om te lezen en om je hoger te laten scoren in de zoekmachine. Meta-tags en titelkoppen zijn ook eenvoudig toe te voegen, zodat bezoekers van de zoekpagina van uw website alle informatie kunnen verzamelen die ze nodig hebben.

Functionaliteit

De functionaliteit van WordPress is geweldig. Voor sociale media kun je een Facebook-link, Twitter-feed of Pinterest-bord aan je site toevoegen. Verder kunt U gemakkelijk formulieren of video’s of producten toevoegen. Het wordt allemaal afgehandeld door plug-ins, die als apps voor je website zijn.

Onderhoud

U beheert uw WordPress-website. Eenmaal voor u gemaakt, krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u uw site naar eigen wens kunt wijzigen. U hoeft uw webdesignbedrijf niet langer een belachelijk bedrag te betalen, alleen om wat inhoud toe te voegen aan uw startpagina – het ligt allemaal in uw handen.

Beheer website vanaf elke computer

WordPress is toegankelijk vanaf elke computer met internet toegang. Het enige wat je nodig hebt is je gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook beheerders van de site toevoegen, zodat u taken die moeten worden uitgevoerd of pagina’s die moeten worden gemaakt, kunt delegeren.

Project Contact

Website en/of webshop beginnen? Contact ons