WordPress website van ontwerp tot development tot live site

Wij bieden professionele op maat gemaakte websites op basis van het WordPress content management systeem.
Voor het maken van een goede representatieve website met de beste gebruikersvriendelijkheid zijn zowel expertise als technische knowhow vereist.
Met U lopen we het hele traject door van WordPress website ontwerp tot het ontwikkelen van de website.

Waarom zijn wij uw beste web keuze?

We creëren WordPress-websites op basis van project wensen, zakelijke doelen en doelstellingen.
Als u een op maat gemaakte website op basis van uw zakelijke ideeën wilt, kunnen we u voorzien van een representatief WordPress ontwerp voor uw website.
We doorlopen een stappen plan voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website op de voor ons beide effectief mogelijke manier.
Wij dragen zorg naar onze klanten de website tijdig op te leveren.

Met ons team van website-ontwerpers, developers, marketeers, contentmanagers en SEO-experts kunnen we zorg dragen voor een goed ontwikkelt product.
Standaard leveren we SEO-vriendelijke WordPress-websites met daarin geïntegreerde SEO-elementen.
Dit helpt bij het vergroten van de online zichtbaarheid van de website en de promotie van bedrijven naar de klant gericht.

Helemaal op maat gemaakte WordPress website

Het is belangrijk het verschil te maken en te kennen tussen WordPress websites die zijn ontwikkeld met een standaard thema en de op maat gemaakte websites.
Door uw bedrijfsdoelen goed te begrijpen, kunnen wij het perfecte thema realiseren voor de op maat ontworpen bedrijfs website.

We houden rekening met de marketingdoelen voor het maken van een website ontwerp.
Op basis van het aanbod van producten of diensten, ontwerpen wij de specifieke pagina’s van de website die voor de doelgroep zijn.
Met de expertise van ons develop team creeren we de gebruiksvriendelijkste en visueel beste website die zal kunnen bijdragen aan een betere bekendheid.

Wij maken websites op basis van moderne technologie en trends

Al onze websites zijn responsive WordPress websites.
Met het oog op de steeds meer mobiele gebruikers maken wij de websites gemakkelijk en goed toegankelijk voor mobiele apparaten.
Door onze responsive website kunnen we ook goed de marketing richten op mobiele gebruikers.
Onze ontwikkelde WordPress websites voldoen aan alle vereiste web kwalificaties en zijn beveiligd.

Wat kost nou een wordpress website.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en keuze om gebruik te maken van bestaande thema’s of op maat gemaakte thema’s.
Gebruik maken van bestaande thema’s is zeker een goede optie maar de kosten zullen toch per gewenst thema bekeken moeten worden.
Dit vanwege verschil in mogelijkheden in al de thema’s die aangeboden worden.
Kosten website met bestaand thema beginnen vanaf €450,-
Een op maat gemaakte website heeft een eigen thema dat ontwikkelt is naar de wensen van de klant.
Met het doorlopen van het hele traject van Design en Development van thema en dus website begint een op maat gemaakte website vanaf €1000,-

Makkelijk te gebruiken

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat het zo eenvoudig te gebruiken is. U hoeft geen computerprogrammeur of taalgoeroe te zijn om uw site te beheren. Alles is gebaseerd op WYSIWIG, waardoor tekst en afbeeldingen gemakkelijk toe te voegen of te veranderen zijn.

Mobiel vriendelijk

De website word altijd responsive uitgevoerd – wat betekent dat de website/webshop toegankelijk is vanaf elke computer (PC en Mac) en vanaf alle mobiele telefoons of tablets. Het aantal gebruikers dat tegenwoordig websites vanaf hun mobiel en tablets bekijkt, neemt toe, dus het hebben van een mobielvriendelijke site is essentieel.

Klantgericht

WordPress is extreem flexibel. Er zijn veel mogelijkheden zoals keuze uit lettertypes, tekst-stijlen of citaat stijlen. Daarom zijn er zeer veel verschillende wordpress websites en webshops qua layout mogelijk. Ook het toevoegen van plug-ins kan elke site compleet anders maken.

Eenvoudige SEO

SEO kan moeilijk zijn om te begrijpen, maar WordPress maakt het eenvoudig. Door een plugin of widget aan uw site toe te voegen voor SEO, hoeft u alleen maar te beslissen aan welke zoekwoorden u uw site wilt laten doorzoeken en deze aan de sitemap toe te voegen.

Blog

Bloggen kan een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie zijn, afhankelijk van in welke branche uw bedrijf zich bevindt. Bloggen verhoogt uw positie in de zoekmachine en verhoogt de klanten binding, omdat mensen meer dan één keer naar uw site zullen gaan voor blog updates.

Zoekmachine vriendelijk

Google is dol op WordPress. De set-up is gemakkelijk voor de robots van Google om te lezen en om je hoger te laten scoren in de zoekmachine. Meta-tags en titelkoppen zijn ook eenvoudig toe te voegen, zodat bezoekers van de zoekpagina van uw website alle informatie kunnen verzamelen die ze nodig hebben.

Functionaliteit

De functionaliteit van WordPress is geweldig. Voor sociale media kun je een Facebook-link, Twitter-feed of Pinterest-bord aan je site toevoegen. Verder kunt U gemakkelijk formulieren of video’s of producten toevoegen. Het wordt allemaal afgehandeld door plug-ins, die als apps voor je website zijn.

Onderhoud

U beheert uw WordPress-website. Eenmaal voor u gemaakt, krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u uw site naar eigen wens kunt wijzigen. U hoeft uw webdesignbedrijf niet langer een belachelijk bedrag te betalen, alleen om wat inhoud toe te voegen aan uw startpagina – het ligt allemaal in uw handen.

Beheer website vanaf elke computer

WordPress is toegankelijk vanaf elke computer met internet toegang. Het enige wat je nodig hebt is je gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook beheerders van de site toevoegen, zodat u taken die moeten worden uitgevoerd of pagina’s die moeten worden gemaakt, kunt delegeren.

Project Contact

Website en/of webshop beginnen? Contact ons